> > >

Mirë se erdhët në faqën tonë zyrtare BFM KOMPANI

BFM KOMPANI është kompani e themeluar në vitin 2003 me përvoja te bartura nga kompani me të njëjtin emër me seli në Zvicër në pronësi të FEJSAL MUSTAFI . BFM KOMPANI është kompani për tregëti me pakicë dhe shumicë me seli në TETOVË dhe ju ofron spektër të gjerë të produkteve të llojllojshme nga sfera e Nxemjes Lexo më tepër


Kontakt info

Kllukovo, 1200 Tetovë
+389 71 247 007
+389 44 346 170
info@bfm.com.mk, fejsall@bfm.com.mk

Kompania jonë

BFM KOMPANI është kompani për tregëti me pakicë dhe shumicë me seli në TETOVË dhe ju ofron spektër të gjerë të produkteve të llojllojshme nga sfera e nxemjes, ftohjes dhe sistemeve solare e njëkohësisht dhe ujësjellësit.

FEJSAL MUSTAFI, www.bfm.com.mk

Partnerët