BFM KOMPANI është kompani e themeluar në vitin 2003 me përvoja te bartura nga kompani me të njëjtin emër me seli në Zvicër në pronësi të FEJSAL MUSTAFI, BFM KOMPANI është kompani për tregëti me pakicë dhe shumicë me seli në TETOVË dhe ju ofron spektër të gjerë të produkteve të llojllojshme nga sfera e nxemjes, ftohjes dhe sistemeve solare e njëkohësisht dhe ujësjellësit. BFM është distributor I autorizuar I disa brendeve të njohura europiane nga të cilat ju ofron prodhime të gjëra nga ngrohja qendrore, ftohja, kanalizimi dhe sistemeve solare. Kompanitë më të njohura europiane me të cilat bashkëpunon BFM janë.
ITALIA: F.I.V., EMMETI, MAMOLI , RACORDIERE METALISCHE , DE LONGHI Radiators, NOVASFER, CORAC, RBM.
ZVICRA: HPA AG , HAKA GERODUR , HONEYËELL , BIRAL, JURGEN ARMACK.
GJERMANIA : EURO FOL, ËERIT
POLONIA: KOSPEL , KARMAT,
GREQIA: INTERPLAST.
Risi në veprimtarinë e BFM është oferta e tanishme e Panel Solarëve nga kompania e njohur Austriake GREENoneTEC.