Featured

Kaldajë I kombinuar ABC

11,00 ден
• Kaldaje nga prodhuesi me renome ABC tip Dominant dhe Dominant Extra
• Fuqia nga 33kw deri ne 130kw
• Kombinim me djegje me dru-pelet

Prodhuesi: ABC Proizvodi – Serbi

Out Of Stock
Opsionet dërgesës:
  • Globko Logistic
Out Of Stock