Featured

Pvc Elemente FIRAT

11,00 ден
• Pvc gyp, kthesa, reduktues, dhe te gjitha elementet tjera nga Firat prej 50mm deri ne 1600

Prodhuesi: Firat Pipe – Turqi

Sasia: 11
Opsionet dërgesës:
  • Globko Logistic
Shtoni në Shport